Om oss

Saltråk AS er et nyetablert firma i 2020.
Et resultat av en verden i "lock down" hvor fantasien og kreativiteten har fått blomstre. En vår hvor betydningen av frihet til å være ute i det fri har vært undervurdert.
Utallige turer på havet med et sterkt ønske om å få dele opplevelsen med så mange flere mennesker på et nivå høyere enn sosiale medier.
Vi ønsket å spre padlegleden, naturopplevelsen, treningen og terapien til alle de som satt hjemme med lengsel i blikket mens de scrollet på Instagram -og tenkte at de fikk nøye seg med bilder. 

Med flere års erfaring med padling på mange ulike brett, og med relativt god kontroll på hva som manglet på det norske SUP-markedet begynte prosessen.
Saltråk SUP´en er et brett produsert etter et behov som skal tilfredsstille de fleste krav. Med fokus på flyteevne, fremdrift og utseende ble promoen bestilt og testet. Vi gleder oss til å se Saltråk SUP´er spredt rundt i landet og håper brettet og padlingen vil gi dere alle samme glede, fine naturopplevelser og gode minner slik det har gjort for oss de siste årene.

Våren 2020 skriver seg inn i historiebøkene på mange vis, men for oss noterer vi også i sidemargen at Saltråk Stand Up Paddle ble en realitet!

 

-Cathrine

 

Saltråk AS

Besøksadresse:
Kaigata 13, 4280 Skudeneshavn

Org.nr.: 825 294 562

Postadresse:
c/o Cathrine Skaar Rantaniitty,
Trodlaskarvegen 15

4280 SKUDENESHAVN

Tlf.: 990 10 286

sup@saltraak.no